Boka minnesannons – villkor

OBS dödsannonser bokas via begravningsbyrå, eller vid besök på Magazin24. Läs mer här.


Läs först igenom villkoren. Gå sedan vidare till bokningen längst ned på sidan.

Villkor för Sorgtack och Till minne

Beställarens ansvar
Beställaren ansvarar själv för att insänt material innehåller rätt uppgifter, och att inte någon annan äger upphovsrätten till detta material. Om bokningsformuläret inte fylls i med rätt uppgifter kan annonsen inte expedieras, och ansvaret för detta ligger på beställaren.

Annonsen
Vi granskar insänt annonsmaterial och förbehåller oss rätten att neka annonsköp i de fall materialet innehåller något stötande, olämpligt eller om vi bedömer annonsköpet som oseriöst. Sorgtack och till minne publiceras både i papperstidningen och på webben.

Bild och text
Bild och text som du sänder in till oss omfattas av upphovsrättslagen (SFS 1960:729). Du får alltså inte använda material som du inte själv är upphovsman till, eller har upphovsmannens tillåtelse att använda. Om du har egen bild kan vi komma att beskära den för att den ska passa i annonsen. Bilder med alltför dålig kvalitet kan inte användas och kommer därmed inte att publiceras. Endast svenska och engelska som språk får användas i annonsen då det är nödvändigt att vi kan granska vad som står i texten. Uppenbara stavfel kan komma att korrigeras.

Bokning/publicering
Annonsmaterial skall vara oss tillhanda senast kl 16 torsdagar veckan innan publiceringsdag.

Du bokar sorgtack och till minne via vårt webbformulär. Vi återkopplar till dig med storlek och pris på önskad text. Efter ditt godkännande får du ett slutkorrektur.

Vi skickar korrektur via e-post. Korrektur som ej besvaras och godkänns i rätt tid publiceras ej. Som annonsbeställare ansvarar du för att ditt material inkommit till oss enl våra villkor.

Material som inte följer våra villkor kommer inte att publiceras.

Priser
Annonspriser och pris för produktion hos Magazin24 finns här intill (rulla ned i mobilen). Priserna inkluderar moms.

Betalning
Faktura skickas via e-post efter införande.

Ångerrätt
Det är ingen ångerrätt på beställd annons.

Reklamation
Reklamation görs senast 8 dagar efter publicering i tryckt tidning till tidningsredaktionen på telefonnummer 0221-209 10. Vi ansvarar inte för inskickat material som innehåller fel.

Personuppgifter
Vid annonsbeställning behöver vi ditt namn, postadress, telefon- nummer och e-postadress.

Via din e-post skickar vi bokningsbekräftelse, korrektur och faktura. Vi kan också komma att kontakta dig via telefon/mobil vid problem med insänt material. Genom att annonsera på familjesidan samtycker du till att vi får lagra dina personuppgifter och bild och text under den tid som vi anser nödvändig för att kunna tillhandahålla tjänsten.